OPĆI UVJETI POSLOVANJA

TEHNOPRESS 

http://www.tehnopress.hr/ web stranica se obvezuje pružati zaštitu posjetiteljima stranice, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Tehno pressa te poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

Pregledavanjem, korištenjem sadržaja i slanjem upita posjetitelj pristaje na davanje osobnih podataka Tehno pressu koji strogo poštuje pravila načela zaštite privatnosti.

Korištenjem web stranice http://www.tehnopress.hr/ smatra se da ste suglasni da http://www.tehnopress.hr/ niti Tehno press i poslovni partneri neće biti odgovorni ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice http://www.tehnopress.hr/.

Potvrđujemo da sadržaj koji je na stranici o prešama / balirkama, pres kontejnerima, roto sabijačima i drugim strojevima za prešanje, zbijanje i zbrinjavanje otpada je točan te je dio našeg stručnog poslovanja. Osobe koje obavljaju rad u pojedinim segmentima djelatnosti su specijalizirani za svoj posao.

Promo materijal koji ćemo koristiti na web stranici i u budućem poslovanju (brošure, letci, web stranica itd.) je uredio vlasnik.

Fotografije su naše vlastite, preuzete sa besplatnih stranica ili kupljene preko online prodajnih servisa.
Nastojimo pružiti što točnije i detaljnije informacije o pojedinoj usluzi i proizvodu koji nudimo. Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedine usluge/proizvoda. Tehno press zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene, akcijske ponude, izmjene sadržaja) na stranicama bez prethodne najave. 

Ova pravila o privatnosti ("pravila") objašnjavaju kako http://www.tehnopress.hr/ odnosno Tehno press (dalje u tekstu Tehno press, voditelj obrade) prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima koji se nalaze na stranici http://www.tehnopress.hr/

Tehno press kao pružatelj usluga web stranice http://www.tehnopress.hr/ je posvećen zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Pročitajte ova pravila pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo vaše osobne podatke i kako će se oni koristiti.

U pogledu osobnih podataka koje prikupljamo, http://www.tehnopress.hr/ odnosno Tehno press je "voditelj obrade", odnosno onaj koji određuje svrhe, potrebe i sredstva kojima se osobni podaci obrađuju.
Ako nas želite kontaktirati u vezi ovih pravila ili u vezi Vaših osobnih podataka, molimo vas da koristite sljedeće kontakt podatke:

Naziv tvrtke: Tehno press d.o.o.
Adresa: Rakovica 5, Velika Rakovica
Telefonski broj: +385 95 345 6787
E-pošte: f.fabekovec@tehnopress.hr 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da nam se javite u bilo kojem trenutku ukoliko imate nedoumica ili pitanja. Rado ćemo vam pomoći.

Bootstrap Examples Templates